Diensten
21925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21925,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Title Image

Diensten

Oordeel zelf
Binnenschilderwerk

U kan zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring, kleurenleer en productkennis kunnen we uw wensen en ideeën tot werkelijkheid brengen.

Voor binnenschilderwerk gaan we kijken naar de stijl van de woning en smaak van de bewoner. U kan terecht bij ons voor allerhande schilderwerk, dit kan gaan van het schilderen van een enkele ruimte tot het schilderen van een volledige woning.

Realisaties
Buitenschilderwerk

Wij kunnen in staan voor het schilderen van uw schrijnwerk of gevel, maar ook voor het kaleien of quartzen van uw woning. Wij geven u de nodige adviezen tijdens een werfbezoek en zoeken naar de praktischste en meest esthetische oplossing voor uw woonst.

Is uw gevel aan een grondige renovatie toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Realisaties
Luchtgommen

Voor een offerte voor het luchtgommen van meubels, keukens en-/of trappen kan u  vrijblijvend contact met ons opnemen.

Luchtgommen is een oppervlaktebehandeling voor zachte en harde materialen, een oppervlaktebehandeling waarbij met behulp van een compressor met perslucht en fijn zand een schuureffect wordt gecreëerd. Ideaal voor uw antieke meubels, trap, deuren of keuken letterlijk, nieuw leven in te blazen.

Realisaties
Behangwerken

Behang is doorheen de jaren enorm geëvolueerd. U kan bij ons terecht voor het behangen van een accentwand tot het behangen van volledige ruimtes.

Er zijn duizenden soorten behang, zo zijn er; behang op papier, vinylbehang, behang op vlies,… Dit in ontelbare kleuren, patronen en formaten. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw behang en plaatsen het nog liever.

Realisaties
Decoratie

U kan naast schilderwerk bij ons ook terecht voor decoratieve technieken.

Details zijn bij ons troef, dit zie je in ons werk maar ook in de decoratie rond het schilderwerk.

Er zijn enorm veel schilderstechnieken op de markt, wij laten ons dan ook, waar nodig, bijscholen voor deze technieken. Zo kan u bij ons terecht voor bijvoorbeeld marmertechniek maar ook andere speciale en unieke verftechnieken.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor het plaatsen van raamdecoratie, want deze is vaak ook aan modernisering toe wanneer uw woning is geschilderd. Verder kunnen wij je helpen met het plaatsen van nieuwe klinken of deurkrukken. Ook voor het plaatsen van plinten, lambrisering om moluren kan u bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over ons uitgebreid gamma.

Realisaties
Naturofloor

Naturofloor wordt in een nauwkeurig gedefinieerde verwerkingsprocedure in meerdere stappen met de hand aangebracht. Het kost tijd en ook wat geduld, om uit hoogwaardige minerale grondstoffen een duurzaam, tijdloos, waterbestendig oppervlak te laten ontstaan.

Dankzij onze opleidingen en vele realisaties kunnen we met trots zeggen dat wij ook een vaste waarde zijn in de wereld van naturofloor. Naturofloor is een natuurlijk product dat met de hand wordt aangebracht en vereist een enorme vakbekwaamheid. Daarboven krijgt door het met de hand aanbrengen elk oppervlak een individuele structuur, met unieke kleurschakeringen. Net als in de natuur is elk oppervlak een unicaat. Dit alles zonder naden of voegen.

Realisaties