Over ons
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Title Image

Over ons

Wie zijn we

Schilderwerken Esteban staat bekend om zijn kwalitatief werk, oog voor detail en betrouwbaarheid. We zijn een jong dynamisch bedrijf dat volop aan het groeien is. We kiezen zorgvuldig onze producten uit een toch wel zeer groot schildersgamma. Enkel de beste en degelijkste producten worden door ons verwerkt bier haus freeslotscentral. Wij laten ons voortdurend bijscholen in de nieuwste technieken van het schilderen en decoreren, om zodanig een mooi eindresultaat te realiseren.

Zoals eerder al vermeld koos Esteban al op 14-jarige leeftijd voor het schildersvak, we hebben dan ook al ruimĀ 10 jaar ervaring. Bij ons draait alles om een perfect eindresultaat, wij besteden dan ook met nauwlettend oog de nodige tijd in de voorbereiding . Dit van afplakken van de omgeving, plamuren, egaliseren van wanden en plafonds, schuren en oppolieren van oppervlaktes, afkitten,.. Want om een mooi eindresultaat te krijgen moet je eerst en vooral een goede basis hebben.

Voor afwerking kijken we eerst naar de omgeving, zo gaan we een keuken anders afwerken dan als we een inkomhal afwerken. In een keuken kom je namelijk meer met dampen en vetten in contact waarvoor er dus een beter afwasbare verf nodig is.

Ook zijn we sterk in het verwerken van allerhande behangen, van vinyl op papier tot vliesbehang dat dient overschilderd te worden, allerlei motieven en kleuren,..

Met onze eigen atelier kunnen wij ons ook onderscheiden van vele andere schilders door meubelstukken en bijvoorbeeld radiatoren mee te nemen naar ons werkplaats en deze daar te lakken of te spuiten. Zo heeft u hetzelfde kwalitatieve resultaat zonder dat u last heeft van een werf bij u thuis.

Voor ons aanbod kan u hier contact met ons opnemen.

IMG_3144
Onze referenties